Olemme rakentaneet ja ottaneet käyttöön kaksi Matkailu infoälynäyttökioskia Taalintehtaalle, yksi on vierassatamassa ja toinen torialueella. Infokioskit ovat auki syyskuun loppuun asti.

Infokioski toimii Android tabletilla ja TV-ruudulla, jotka ovat yhdistetty langattomasti. Haastellista oli saada varmuus, että tv-näyttö vastaisi aina vaihtelevissakin verkko-olosuhteissa, mutta se ei ollut mahdoton tehtävä ratkaista.

Tabletilta näkee interaktiivisen turistikartan, jossa on videoita kiinnostavista kohteista. Käyttäjän valitessa videon tv ruutu alkaa toistaa videota. Tabletilla pystyy myös selaamaan paikallisia matkailusivustoja. Tv toimii digitaalisena näyttönä. Ruutu näyttää myös tulevat tapahtumat ja valokuvat, silloin kuin sitä ei muuten käytetä.

Haluatko vastaavan kioskin omaan kaupunkiisi, johonkin tapahtumaan, liikkeeseesi tai muuhun paikkaan? Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää.