Yhdistää langattomasti eri laitteet

Alunperin älynäyttö infokioskin rakennettiin toimimaan Android tabletilla ja TV-ruudulla, jotka ovat yhdistetty langattomasti. Tärkeää oli varmistaa, tv-näyttö vastaisi aina vaihtelevissa verkko-olosuhteissa. Se saatiin kuin saatiinkin toimimaan hyvin.

Infokioski toimii myös muillakin laitteilla tekemättä muutoksia ohjelmistoihin.

Matkailu infokioskit Kemiönsaarella 2019 ja Matka messuilla 2020

Ensimmäiset Matkailuinfo älynäyttö infokioskit otettiin käyttöön 2019 Kemiönsaarella, yksi oli vierassatamassa Taalintehtaalla ja toinen torialueella.

Tabletilta näki interaktiivisen turistikartan, jossa oli videoita kiinnostavista kohteista. TV -ruutu toisti valitut videot. Tulevat tapahtumat ja valokuvat näkyivät myös TV-ruudulta. Tabletilla pystyi selaamaan paikallisia matkailusivustojakin ja TV toimi digitaalisena näyttönä.

Älynäyttö infokioski toimi hyvin toisillakin laitteilla. Infokioski oli juuri äskettäin isossa tapahtumassa Helsingissä, Matkamessut 2020. Jos olitte tapahtumassa mukana ehkä näitte ja kokeilitte kyseistä infokioskia.

Matkailu infokioski omaan kaupunkiinne

Mietittekö vastaavaa matkailu infokioskia omaan kaupunkiinne, johonkin tapahtumaan, liikkeeseenne tai muuhun paikkaan. Voitte ottaa yhteyttä meihin, kerromme mielellämme enemmän älynäyttö infokioskeista.